Yavru Köpek Sahibinden Mi Alınmalı?

Köpek dostlarımız aynı insanlar gibi bağ kuran, sevgi besleyen ve ortak yaşadığı alandaki canlılar ile hem fiziksel hem de duygusal ilişki içerisindeki canlılardır.

Köpekler tek bir doğumda 4 ile 6 arasında yavru doğurabilmekte ve bebeklik dönemlerinde doğru bakım ile bu yavruların tümü erişkinliğe ulaşabilmektedir. Halihazırda köpek sahibi olan kişilerin bu sayıda yavruya bakabilmesi elbette mümkün olamaz, bu yavrulara yeni yuvalar bulunması ve onları sıcacık ellere teslim etmek gerekmektedir. Sitemizde sahibinden de köpek bulabileceğiniz ilanların yer aldığı ücretsiz bir ilan platformudur.

 bikopek.com Köpek Sahiplerini Buluşturan Platform

 Sahibinden yavru köpek platformu olan sitemiz evcil hayvanlarını sahiplendirmek istedikleri köpek sahiplerini bu köpekleri sahiplenmek isteyen yeni yuvaları ile buluşturmayı amaçlayan bir platform olarak kurulmuştur. Sitemizdeki köpekler iyi bakımlı, ailesinden emin olduğunuz, köpek seven bir aileden köpek sahiplenme imkanı bulabileceğiniz bir yerdir. bikopek.com tüm ücretli ve ücretsiz hayvan sahiplendirme ilanlarının bulunduğu bir platformdur. Sitemiz sahiplenilen köpeklerden bir ücret almamakta, komisyonculuk yapmamaktadır.

 Sahibinden Yavru Köpek Sahiplenmek

 Yeni doğmuş ve bebeklik evresinden yeni çıkmış yavru köpekleri kolaylıkla sahiplenebileceğiniz platformumuz ile ayrıca hayvanseverler de buluşmaktadır. Yavruluk evresinde sahiplenilen köpekler büyüme dönemlerinde yeni aileleri içerisinde büyüdüklerinden aileye yabancılık çekmemekte adeta ailenizin bir ferdi olarak hayatına devam etmektedir.

 Yavru köpeklerin eğitiminin ailenin fertleri yani sahipleri tarafından verilmesi ayrıca köpek ile insan arasındaki bağları kuvvetlendiren en önemli hususların başında gelmektedir. Yavru köpekler ilk gençlik dönemlerinde kurdukları bağları ömürleri boyunca taşımakta ve sahibine olan sadakatini korumaktadır. Yavru köpekleri sahibinden sahiplenmek, hayvan dostlarımıza mutlu olacakları ve iyi bakılacakları bir yuva bulmak için en güzel ve en değerli yoldur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir