Pomeranian Boo Çiftliği

Pomeranian Boo dünyada çok meşhur olan bir köpek ırkıdır. Bakımları özenle yapılmalıdır. Sık ​​tarama gerektiren hayvanlardır. Beslenmesine dikkat edilmeli, yiyecek seçimine özen gösterilmelidir. Gerektiğinde Pomeranian Boo için özel bir köpek şampuanı kullanılmalıdır.

Pomeranian Köpek Cinsi Nedir?

Pomeranian’ ın sahibi Boo isimli köpeğinin videosunu paylaştı ve son derece yüksek bir izleyici kitlesi videoyu izledi. O günden sonra ırk adı, köpeğin ismiyle anılır oldu. Özellikle Pomeranian Boo çiftliği ön plana çıktı, çiftliklerin önemi arttı.

Pomeranian Boo Neden Bu Kadar Popüler?

Pomeranian her şeyden önce size çok bağlı sizi çok seven ve sizden ilgi bekleyen bir ırktır. Sevginiz ve ilginiz harici hiçbir şey beklemez ve istemez. Boo enerji dolu, stresinizi alan, size enerji veren, neşeli bir ırktır. Boo’ nun eğitilebilirlik seviyesi orta derecede olsa da çok akıllı bir ırktır. Pomeranian’ ın tercih sebepleri: çok hızlı bir şekilde tuvalet eğitimi alması, Boo’ yu besleyen ünlüler, onların her zaman mutlu olmalarıdır. Bu onlara olan talebi ve isteği arttırmıştır.

 Pomeranian Nerede Bulunur?

Pomeranian ırkı diğer küçük ırklarla karşılaştırıldığında; daha yüksek zeka seviyesine sahip köpeklerdir; bu yüzden tuvalet eğitimi kolay verilir, itaat eğitimleri kolay geçer. Fakat burada dikkatinizi önemli bir noktaya çekmek istiyoruz. Çok akıllı olmalarına rağmen, çok inatçı ve istediklerini yapma konusunda ısrarcıdırlar.  

Bu nedenle eğitime büyük dikkat ve önem verilmelidir. Birlikte yaşamaya başladığınız ilk andan itibaren, patronun kim olduğunu anlamak için kuralları belirlemelisiniz. Güzel, akıllı ve cana yakın Pomeranian Boo bulmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Birden fazla ilanları inceleyebilir, ilan sahipleriyle iletişime geçebilir ve onlar hakkında daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz.

Size uygun Pomeranian’ ı bulmanız dileğiyle..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir