İnternetteki Köpek İlanları Güvenilir Mi?

İnternet hayatımızda çok önemli ve kritik bir noktada yer almaktadır. İhtiyacımız olan her şeye rahatlıkla ulaşabildiğimiz bir deryadır. Köpek sahiplenmek için de internete kolaylıkla başvurabiliriz. İnternet bu konuda bize çok büyük seçenekler sunmaktadır. Çok çeşitli siteler ve yüzlerde köpek ilanlarının bulunduğu bir havuzdan kendimize uygun köpeği bulmak elbette ki zordur. Bu yüzden güvenilir olan sitelere yönelmek, öncesinde araştırma yapmak gerekmektedir. En doğru kaynak ve istenilen özellikteki en iyi köpeğe ulaşabilmek için doğru sitelerden köpek bulunması gerekmektedir.

Dolandırıcılara Dikkat!

İnternetten almak istediğiniz köpek ile ilgili dolandırıcılık işleri de maalesef olmaktadır. Bunun için çok dikkat edilmesi ve uyanık olunması gerekmektedir. Öncelikle yapılması gereken güvenilir bir siteden köpek ilanlarına bakmak, sonrasında siteye üye olan özellikle Ruhsatlı Üyelerin ilanlarına öncelik vermek, ilanları iyice incelemek, tam olarak güven sağlamadan ücret ödememek -örneğin whatsApp’ tan canlı görüntülü konuşmalar ile köpeği görebilirsiniz- gerekmektedir. Siteler ilanları inceleyerek yayınlasalar da mesuliyet her zaman alıcıdadır. Lütfen dolandırıcılara karşı dikkatli olun.

Kendinize uygun bir ırk için araştırma yapmalı, sonrasında güvenilir ve emin olduğunuz yerlerden sahiplenme işlemini gerçekleştirmelisiniz.

Bikopek.com Güvenilir Site

Sitemiz köpek ilanlarının yer aldığı güvenilir ve size iyi bir hizmet sunmayı ilke edinmiş bir sitedir. Sıcak bir yuva için hayvanları sahipleri ile buluşturan, köpekleri aranılan kriterlere göre sergileyen ve doğru köpeğe ulaşmanızı sağlayan hayvansever dostu bir sitedir. Bazı ilan sahiplerimiz veteriner ile ortak çalışmalar sunar. İlandaki köpek ile ilgili istediğiniz tüm soruları ilan sahiplerimize sorabilirsiniz. Ayrıca Yararlı Bilgiler sayfamız ile köpekler hakkında kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz.  Sitemiz üzerinden köpek ilanları incelenerek istediğiniz özellikteki köpeğe sahip olabilirsiniz. Sitemizde birçok köpek sahibine kavuşmayı bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir